VÉLEMÉNYEK, PÁCIENSEK ÍRTÁK

Az alábbiakban kiropraktikai kezelésben részesült pácienseink véleményeit, visszajelzéseit olvashatják:


Amióta ide járok sokkal jobban érzem magam. A hátam merev és a nyakamnál van egy problémás csigolyám is. Emiatt nehezen kapok levegőt az orromon és gyakran fejfájást is okoz. Hála a rendszeres kezeléseknek, az állapotom hétről hétre érezhetően javul. A kezelés fájdalommentes. Ha ezt olvassa, valószínűleg önnek is segítségre van szüksége. Jó helyen jár! A doktor úr amellett, hogy tapasztalt, korrekt áron dolgozik profi rendelőben, kedves asszisztenssel. Az egyetlen amit bánok, hogy nem jelentkeztem hamarabb!


Zoli /30 éves/
páciens


Tisztelt Doktor Úr!

Nagyon köszönöm, hogy a rendkívül fájdalmas gerincem az Ön szakszerű 
kezeléseinek hatására rengeteget javult. Eleinte annyira érzékeny volt a 
gerincem, hogy szinte hozzá sem lehetett érni. Kétségbe voltam esve, 
hogy mi lesz ennek a vége. Ma már csak ritkán érzek fájdalmat. A 
bemutatott gyakorlatokat rendszeresen végzem, ami érezhetően segít a 
helyes testtartásban és erősíti az izmokat.
A kezelések rövidek, de nagyon hatékonyak és jóleső érzés.


Andrea /40 éves/
páciens


40 éves korom óta gerincbántalmaim voltak. Masszázsra és súlyfürdőbe jártam. 6 éve kezdődtek a szédüléses tüneteim. Az Interneten találtam meg a Grauzer Kiropraktikát. A doktor úr útmutatása szerint röntgenfelvételt készíttettem, s ezt követően kezdte el a kezelésem. Azóta hetente rendszeresen járok kezelésre. A kezelés mellett nyújtó gyakorlatokra is megtanított, amelyeket naponta kétszer elvégzek. Panaszaim szinte teljesen megszűntek, illetve ha ritkán jelentkeznek is, a kezelések hatására hamar elmúlnak. Ajánlom a kezelést mindazoknak, akiknek hasonló panaszai vannak.


Dr. Járosi Márton /80 éves/
páciens


A kiropraktikáról barátnőmtől hallottam. Az ő javaslatára 2016 nyarán kezdtem járni az állapotfelmérés után kezelésekre. A gerincem merev volt és a folyamatos ülő munka miatt gyakran jelentkezett fájdalom. Az első kezeléstől olyan érzésem volt, mintha az évek alatt rám telepedett nehéz zsákok szépen lekerülnének rólam. A derékfájdalmam elmúlt, könnyebbnek érzem magam, a közérzetem sokat javult. Igazán nagy örömmel megyek minden alkalommal, hiszen minőségi szolgáltatás keretében segítenek visszanyerni a testi-lelki EGÉSZségemet.


Kocsis Dániel /32 éves/
páciens


Már középiskolában megállapították, hogy gerincferdülésem van, de az eddig semmilyen gondot nem okozott. De az utóbbi 1-2 évben, rövidebb-hosszabb ideig derékfájással küzdöttem. Volt, hogy pár nap alatt elmúlt, de olyan is, amikor az izomlazító-fájdalomcsillapító páros nélkül még zoknit felvenni sem tudtam lehajolni.
2014 nyarán ismét egy hosszabb fájdalmas időszakom volt. Már aludni sem tudtam a fájdalomtól, volt, hogy ülésből nem tudtam felegyenesedni,hogy felálljak. A röntgen porckopást mutatott, MRI nem készült. Fizikoterápia hatására a fájdalom ugyan mérséklődött, de nem szűnt meg, csak átalakult. Már nem csak fájt a derekam, de zsibbadt a bal lábam is.
Ekkor kezdtem megoldás után kutatni az interneten, míg csontkovács helyett a kiropraktikánál kötöttem ki. Már az első pár hét után feltűnt a javulás. Nem kellett odafigyelnem hogyan állok fel a járműveken, mert nem csípődött be tőle a derekam, tudtam éjjel aludni, majd pár hónap elteltével futni és ugrálni is.
A Doktor Úrnak köszönhetően ismét visszanyertem mozgásteremet!
Ezúton is köszönöm még egyszer!


Kovács Melinda /23 éves/
páciens


Nagy örömmel járok a doktor úrhoz kezelésekre. Sajnos a porckorongsérveim miatt ülni és járni is alig tudok. A kezelések hatására egyre jobban vagyok és szinte meg is szűnnek a fájdalmaim. Sajnos csak időlegesen és ezért újra és újra meg kell ismételni a kezeléseket, hogy szinten maradjon a fájdalommentességem.

Hálásan köszönöm:


Utasiné /76 éves/
páciens


Másfél éve jelentkeztem először Grauzer Dr. Úrnál. Annak ellenére, hogy rendszeresen tornáztam, évek óta egyre rosszabodó és állandósuló panaszaim voltak: testszerte jelentkező izom, izületi, háti, nyaki, derék, csípő, váll, valamint mindkét lábba kisugárzó fájdalom és zsibbadás. A reumatológiai szakrendelésen évente megkaptam a szokásos kezeléseket, de ezek állapotomban csak ideiglenes javulást hoztak, rendszeresen fájdalomcsillapítókat szedtem. Grauzer Úr kiropraktikai kezelései már néhány alkalom után a panaszaim enyhülését eredményezték.
Az eltelt másfél év alatt változó rendszerességgel jártam, a panaszaim egy része megszűnt (a testszerte kiterjedő fájdalom, zsibbadás), a többi is csak néha jelentkezik és nagyon ritkán éri el azt a határt, hogy fájdalomcsillapítót kellene bevenni.
Az életem sokkal könnyebb lett, teherbíróképességem nőtt, hangulatom a fájdalmak elmúlásával jelentősen javult.
A kiropraktikai kezelések hatására megszünőben van a fájdalom kiváltó oka, a deformálódott csigolyák idegekre, izmokra kifejtett nyomása, amit semmilyen más módon nem lehetett volna ilyen hatékonyan orvosolni. Így elkerültem a gerincsérv kialakulását.
Nagyon hálás vagyok érte és mindenkinek ajánlom ezt a módszert.


Cseryné Kislaki Éva /63 éves/
páciens


2003 októberében jeletkeztek először a panaszaim: szédülés, hányinger, karzsibbadás. Háziorvosom küldött neurológushoz, koponya CT-re, fülészhez, de nem találtak semmit. Majd nyaki-gerinc röntgen következett, ahol kiderült, hogy a nyakcsigolyámnál van probléma. Jártam reumatológusnál, kaptam ultrahangos kezelést, gyógytornát, de a napi több órás szédülésem nem múlt el.

Ekkor kerestem valami más megoldást, ami a probléma forrását kezeli. Így találtam rá dr. Grauzer Zoltánra az interneten 2014. márciusában. Hetente egyszer járok hozzá , kb. két hónapja. A változás már az első pár alkalom után érehzető volt. Csak néha szédültem, akkor is csak percekre, nem volt az a “mindjárt elájulok” érzés. Hétről-hétre egyre jobban érzem magam, szinte teljesen elmúlt minden tünetem és a tartásom is sokkal jobb lett. Hatalmas köszönet érte!


Schmidt Katalin /50 éves/
páciens


Már középiskolában enyhe gerincferdülésem volt, amit mindenki azzal magyarázott, hogy gyorsan nőttem, és majd megerősödik a hátam, ne aggódjak. Aztán fejfájós lettem, ennek okát évekig nem sikerült megtalálni, a válasz mindig az volt, hogy migrénes vagyok. Nem gondoltam, hogy a kettő összefügghet egymással.
Huszonévesen egy évet töltöttem Angliában, ahol a mozgásszegény életmód miatt már szinte minden nap fejfájásom volt, a nyakam alig mozgott, éjszakánként nem tudtam aludni és folyamatosan fájdalomcsillapítót szedtem. Elkezdtem az internetet böngészni, megoldást keresve, és akkor futottam bele a kiropraktikába. A hazaköltözésem után az első utam a Doktor úrhoz vezetett, aki már egy kezelés sorozat alatt csodát tett a gerincemmel. A fejfájás megszűnt, és sokat javult az állapotom.
Azóta eltelt pár év, én évek óta ülőmunkát végzek, rendszertelenül sportoltam, és meg is lett az eredménye. Újból folyamatos fejfájással, merev nyakkal, állandóan hát és derékpanaszokkal mentem vissza a rendelőbe. Már az első kezelés felszabadító volt, mintha 100 kilót vettek volna le a vállamról. Most már egy éve rendszeresen járok, eleinte hetente kétszer, hiszen volt mit helyre rakni, aztán már csak heti rendszerességgel, de szinte a hetem fénypontját jelentik ezek a reggeli találkozások.  Nem lehet elmondani, milyen érzés az, amikor elkezdenek a helyére kerülni a dolgok, könnyebb kihúzni magam, a fejfájások szinte teljesen elmúltak, és kipihenten ébredek reggelente.
Rengeteget javult a gerincem állapota az elmúlt egy évben, persze van még mit csinálni, de összehasonlíthatatlan a korábbi helyzettel. Azóta nem győzöm az ismerőseimet is ideküldeni. Nagyon hálás vagyok a Doktor úrnak, aki nem csak tudásával, de kedvességével is feldobja a találkozásainkat.


Hóbor Helga /31 éves/
páciens


Kisfiamnál, aki egy teljes szervezetét érintő veleszületett immunhiány miatt viselkedési és koncentrációs zavarokkal küzd, az iskolai stressz miatt a problémák súlyosbodtak, és az első osztály végére magatartása elviselhetetlenné vált. Olyan rossz állapotba került, hogy kivettük az iskolából, és a második osztályt magántanulóként kezdte el, így csupán heti néhány órát töltött az iskolában.
Tavaly novemberben egy pszichológiai kivizsgálás során megállapították, hogy hiperaktív és figyelemhiányos, és Ritalint akartak neki adni, amit nem engedtem. Helyette elkezdtem alternatív megoldásokat keresni. Amerikában élő barátnőm hívta fel a figyelmemet egy svájci kiropraktőr honlapjára, ahol azt olvasta, hogy a hiperkinetikus állapotot is tudja kezelni. Bevallom, még sosem hallottam az orvostudománynak erről az ágáról, így utánanéztem az interneten, mi is ez. Majd gyorsan megnéztem, hogy Magyarországon létezik-e ilyen orvos. Így találtam rá Grauzer Doktor Úrra, aki azonnal elvállalta kisfiam kezelését.
December 15-én jártunk nála először, és Karácsonyig kb. öt alkalommal kezelte a gyermekemet. Szentestére megdöbbentő és hihetetlen változás állt be a gyerek állapotában. Olyan nyugodt és kiegyensúlyozott lett, mint talán még soha.
Januárban az iskolában is sorban kaptam a visszajelzéseket: a fejlesztő pedagógus, a gyógytornász, a hittantanárnő, de még az osztályfőnök is hitetlenkedve számolt be a gyerek magatartásának változásáról. Február végén a Farsangi bálon pedig mintaszerűen viselkedett, nyoma sem volt a korábban rá közösségben jellemző „vibrálásnak”.
Tovább folytattuk a kezeléseket, és május elején a Tanulási Képességet Vizsgáló Bizottság megállapította, hogy a kisfiú nem hiperaktív, csupán az alapbetegségével természetesen együtt járó magatartás zavara van, ami nem igényel kezelést, csupán türelmet.
Koncentrációs problémája is sokat javult, az év végi vizsgáin negyvenöt percen keresztül képes volt figyelni, és végre tudásának megfelelően csupa négyes és ötös osztályzatot kapott.
Végtelenül hálás vagyok a Doktor Úrtól kapott segítségért. A kezelésekre továbbra is eljárunk az elért eredmény megtartásáért és kisfiam egészséges fejlődéséért.


Kremszner Henriette
páciens


Évek óta küzdöttem egy gerincproblémával, derékfájással járó érzékelési zavar volt az egyik lábamban. Ez hétköznapi nyelven annyit jelent, hogy kicsit mintha béna lett volna a lábam, nem lépett ahogy akartam és nem is tartott meg biztosan. Jártam gyógytornára, csontkovácshoz, masszázsra és persze orthopéd orvosnál is, de semmi nem segített hosszabb távon. Évek teltek el így mire rátaláltam a kiropraktikára.

Amikor először mentem kezelésre, akkor éppen olyan rossz volt a helyzet, hogy várhatóan megint 2 hét sántikálás várt rám.

Alapos felmérés után megkaptam az első kezelést és azonnali hatása volt! Persze az évek alatt rögzült rossz helyzet vissza-vissza tért eleinte, de egyre csökkentek a panaszaim, ahogy teltek a kezelések.

Most fél év után már újra tudok futni és semmi panaszom. Sőt! A mozgásszervi bajom miatt jártam a kezelésekre, de időközben a kiropraktika lényegét, összes előnyét elkezdtem érezni. Nehéz megfogalmazni, hogy pontosan mi lett más, de sokkal jobb lett a közérzetem, úgy általában jobban „működök”.

Mostantól biztonságban érzem magam, hogy van hová fordulnom a biztos segítségért: Grauzer Zoltán Doktor Úrhoz! Köszönöm!


Eszter /38 éves/
páciens


Két évvel ezelőtt arra ébredtem hogy nem tudok felkelni az ágyból, sem felülni, sem lábra állni nem voltam képes. A korábbi években többször is találkoztam Grauzer doktor úr nevével, hol újságban olvasva, hol ismerősöktől. Amint felhívtam őt, azonnal fogadott, azóta is kezel. Kiderült, hogy korábbi esések miatt deréktáji gerincsérvem alakult ki, a hosszú ülőmunka és stressz miatt a csigolyáim elmozdultak, a gerincem felső szakasza rugalmatlanná merevedett.

A rendszeres kezelés fokozatosan mozdította ki és tette helyre a csigolyákat, mozgatta át a gerinc környéki izmokat. A doktor úr által előírt nyújtások mellett jógázni kezdtem, s már olyan gyakorlatokat is meg tudok csinálni, amelyre 15 évvel ezelőtt voltam csak képes.


Beatrix /35 éves/
páciens


Terhességem 20. hetében kerestem fel a rendelőt, teljes kétségbeeséssel. Még azt sem tudtam, mit is csinál valójában egy kiropraktőr, csak annyi volt biztos, hogy két hete feküdtem a földön félidős terhesen és egy örökmozgó 16 hónapos gyermek mellett.
A derekam annyira fájt, hogy még a felállás is 2-3 percbe telt igen erős fájdalmak mellett, így a kislányomat sem tudtam ellátni.
Fürödni és bárhová eljutni csak segítséggel tudtam nagy fájdalmak mellett.
Mivel várandós voltam fájdalomcsillapítót nem vehettem be, az algopyrin pedig nem hatott.
Évekkel ezelőtt már gerincferdülést állapítottak meg nálam és porckorong kitüremkedéseket.
Már az első kezelés után jobban éreztem magam, ami annyit jelentett, hogy be tudtam végre szállni, igaz segítséggel az autóba.
4-5 alakalom után már jelentősen javult az állapotom. Segítség nélkül el tudtam járni kezelésekre és egyre több mindent tudtam otthon is tenni. Otthon tornáztam és követtem az orovosi utasításokat.
Más várandós nő derék és egyéb izületi és végtagfájdalmak mellett hordja ki gyermekét. Engem ezek a fájdalmak, köszönhetően a szakszerű és hatékony kezeléseknek elkerültek innentől kezdve.
A Doktor Úr mindig azon problémámat kezelte hatékonyan, ami éppen a várandós állapotom miatt terhelődött és vált fájdalmassá.

Ezúton is köszönöm mint már kétgyermekes anyuka Doktor Úrnak a segítségét és jótanácsait.


Érdiné Cseke Mariann /31 éves/
páciens


Először a középiskolában állapítottak meg nálam gerincferdülést, néha fájt a hátam, de akkor még más panaszom nem volt. Úszni kezdtem, és a fél évvel későbbi kontrollvizsgálatra sokat javult a helyzet. Amikor leérettségiztem, abbahagytam az úszást.
Később "fejfájós" lettem, de nem gondoltam, hogy a gerincem okozhatja, azt hittem, a frontokra vagyok érzékeny. A fejfájások egyre gyakoribbá váltak, általában a fejem egyik oldala fájt, vagy csak a bal, vagy csak a jobb. A fájdalmak néha olyan erősek voltak, hogy hányingerem is volt. 23 éves koromra az utolsó vizsgaidőszakot már fájdalomcsillapítókkal vészeltem át, sokszor aludni sem tudtam a fejfájástól.
Ekkortájt olvastam egy cikket a kiropraktikáról, és rájöttem, hogy a gerincem miatt fáj a fejem. Néhány jel utalt erre, például hamar elfáradt a hátam, zsibbadt a lapockám, de a legrosszabb a szinte mindennapos fejfájás volt.
Bejelentkeztem a Doktor Úrhoz, és már az első kezelés is nagy erdményt hozott: a második kezelésig (3 napig) nem fájt a fejem. Ez azelőtt elképzelhetetlen volt, délutánra-estére szinte minden nap megfájdult a fejem. Egy éve rendszeresen járok kezelésre, igaz, egyszer volt egy pár hónapos kényszerszünet. A rendszeres kezelés mellett a Doktor Úr által javasolt nyújtógyakorlatokat is elvégzem minden nap. A kezdetek óta sokat javult a gerincem állapota, még nem tökéletes, bár nem is várom, hogy amit évek alatt tönkretettem, egyik pillanatról a másikra megjavuljon. Már annak is nagyon örülök, hogy létezik ez a módszer, és nem csak a tüneteket lehet kezelni.
A kiropraktika nagymértékben javította az életminőségemet, hiszen a folyamatos fájdalmak miatt sokszor rosszkedvű voltam. Mindenkinek nagyon ajánlom a kiropraktikát.


Anikó /24 éves/
páciens


A kezelések hatására már az első alkalmak után határozottan enyhültek, majd megszűntek nyaki fájdalmaim és éjszakai karzsibbadásaim. Folyamatosan javult a testtartásom és az állóképességem. Egyszerűen egészségesebbnek érzem magam. Tudom ajánlani mindenkinek, aki sokat kénytelen ülni az autóban vagy a munkahelyen.


Fülöp József /31 éves/
páciens


Tisztelt Doktor Úr!

Az alábbiakban röviden összefoglalom betegségem elmúlt néhány évi történetét mindannyiunk okulására.

2004-ben kezdődtek a deréktáji fájdalmaim. A gyerekkori hanyag testtartás, a későbbi mozgáshiány, stressz, 35 év ülőmunka (az utóbbi években számítógép mellett) megtette a magáét a gerincemen. A diagnózis: lumbágó és isiász. A hagyományos orvoslás területén csak tüneti kezelést kaptam (gyógyszerek, injekció, kenőcsök).

Próbálkoztam a jógával, ami az egész szervezetemre jótékony hatással volt, ám a nyavalyám nem múlt el, sőt az idő előre haladtával tüneteim egyre súlyosbodtak és sűrűsödtek. Ilyenkor napokig csak kín-keservvel, „derékszögben” tudtam helyet változtatni.

Az azonnali megoldást ígérő „csodakuruzslókat” messziről elkerültem, ám intenzíven kutattam valami olyan megoldás után, ami nem a tüneteket kezeli, hanem az okokat próbálja megszüntetni. Így akadtam az interneten a kiropraktikára, mint módszerre, valamint a Doktor Úrra, mint ennek a módszernek az alkalmazójára.

A személyisége megbízható, a módszere pedig az én kételkedő személyemnek is megnyerő volt. Azt soha nem ígérte, hogy 1 perc alatt meggyógyít. A csigolyák helytelen pozíciójának korrigálását finom kézmozdulatokkal éri el. Ez nem különösebben fájdalmas, kicsit furcsa, ahogy ropognak a berozsdásodott ízületek, de már lazább vagyok és rá tudom magam bízni a Doktor Úr kezeire. Az otthonra ajánlott gyakorlatok legalább olyan fontosak, mint a rendelői kezelés. Ezeket minden nap elvégzem és kiegészítem néhány korábban tanult jógagyakorlattal is, valamint átlag napi fél órát igyekszem tempós sétával tölteni. Összességében ma már sokkal jobban vigyázok a gerincemre.

A korábbi tendenciák alapján, a kiropraktikai kezelés nélkül már minimum kétszer lett volna napokig tartó akut fájdalmam. Miután ez elmaradt, jogosan bizakodhatok abban, hogy eredményes volt a Doktor Úr tevékenysége. Így elmondhatom, hogy az életminőségem javult ezen a téren.

Mindezek alapján mindenkinek őszinte szívvel ajánlom Grauzer Doktor Úr módszerét.
Köszönöm Doktor Úr.


Klári /56 éves/
páciens


Tisztelt Doktor úr!

Köszönöm Önnek, hogy visszakaptam a mozgás szabadságát!

Két-három hónappal ezelőtt azért kerestem fel, mert mind gyakrabban szenvedtem derékfájdalomtól. Egyre jobban próbáltam kímélni magam, keveset emelni, hajolgatni, ennek ellenére is folyamatossá vált a kényelmetlen derék-érzékenység. Cégvezető vagyok, így a munkám alapvetően nem kívánná meg a komoly fizikai megerőltetést, ellenben a nagy fokú stressz és a mozgás hiánya az életem részévé vált.

Tudtam – akár tetszik, akár nem –, cselekednem kell. Elsősorban a fájdalom és a kíváncsiság miatt vettem rá magam, hogy felkeressem Önt. Kicsit tartottam a kezelésektől, mert nem tudtam pontosan, mit is csinál egy kiropraktőr, de kellemes csalódás ért: a kúra inkább volt szokatlan, mint túlzottan fájdalmas. Sosem gondoltam, hogy ennyi irányba mozog a gerincem. :)

Amióta rendszeresítettük a kezeléseket, a folyamatos derékérzékenység megszűnt, újra elkezdtem mozogni és érzem, hogy ismét terhelhető vagyok. Továbbá egy szintén örömteli felfedezést tettem: a nyakam is könnyebben mozog, és csak most érzem, hogy korábban az is milyen elgyötört és fáradt volt.
Még egyszer köszönöm a segítségét!

Üdvözlettel:


Jung Zoltán /33 éves/
páciens


Balesetből kifolyólag 2005-ben és 2006-ban gerincműtétem volt. Sajnos azóta nagy fájdalommal éltem. 2010 novemberében találtunk rá dr. Grauzer Zoltán kiropraktőr kezelési módszerére. Azóta folyamatosan járok kezelésre, 2-3 hónap után fájdalmaim csökkentek, fizikailag erősebbnek érzem magam. Lényegesen kevesebb fájdalomcsillapítót kell szednem. Köszönet érte.


Oláh Imre
páciens


El kell, hogy mondjam Mindenkinek!!!!!

Soha nem mentem volna csontkovácshoz. Minden orvos és ismerőseim óvtak és én is féltem a csontkovácstól, a leleteim ismeretében. Ugyan két év óta csak ultrahangot kaptam a vállaimra. Ami persze nem segítet. A fájdalmaim csak nőttek és már nem csak a csigolyáim fájtak nappal, hanem éjjel is fájtak, a kezeim zsibbadtak, a vállaimra ráfeküdni sem tudtam.

MRI –re nem küldtek az orvosok. Saját pénzemen 2010.03.03.-án nyaki gerinc MRI –t csináltattam a MÁV kórházban. Azonnal beutalót kaptam az idegsebészetre. Időpont április 26.-ka. 2010.03.08.-án felhívtam Dr. Grauzer Zoltán kiropraktőrt, két nap múlva bementem hozzá.

Megbeszéltük a lelteket, megvizsgált és elkezdte a kezelést. Azóta jobban vagyok.

Évek óta migrénnel a neurológián nyilvántartanak, mert nem kezelnek, csak fájdalom csillapítót írnak fel. Az elmúlt három hétben nem fájt a fejem és a nyaki gerincem sem fáj annyira. Éjjel tudok aludni.

A kezelés nem fáj inkább pillanatnyi kellemetlen érzés. Eleinte nagyon féltem, de most már tudom, hogy jó kezekben vagyok.


Bartyik Marianna /57 éves/
páciens


Turcsány Mihályné vagyok. Szeretném néhány sorban megosztani tapasztalatomat, látványos javulásomat, amelyet Dr.Grauzer Zoltán kiropraktőrnek köszönhetek.
Kb.2 és fél éve (2008 januárjában) egy utazás során bőröndömet rosszul emeltem meg, amely következtében egy nagy roppanást éreztem, melyet iszonyú fájdalom követett a fejemben. A fájdalmam állandóvá vált, ezért több orvost is felkerestem, ahol különféle vizsgálatokat végeztek rajtam. Műtétet ajánlottak, amely során többféle komplikáció léphet fel, mint pl. a négy végtag bénulása. A műtétet nem vállaltam.
Elkezdtem más irányban keresgélni. Úgy gondoltam, hogy a természetes gyógymódokhoz fordulok és az internet segítségével találtam rá Dr. Grauzer Zoltán kiropraktőrre.

2008 áprilisától járok kezelésre. A kezdeti időszakban heti 3-szor kellett mennem. A mozgás, utazás fájdalmas volt. A fejemet nem tudtam rendesen emelni, a felfele nézés egyáltalán nem ment. Néhány kezelés után éreztem a javulást. A fájdalmaim is csökkentek, annyira sokat javult az állapotom, hogy a kezelések számát lecsökkenthettük. Kb. 1 éve már elegendő a 10 naponkénti kezelés.
A fájdalmaim teljesen megszűntek. A fejemet is tudom mozgatni rendesen. Nem vagyok olyan fáradékony, még a dédunokámmal is tudok játszani.
Nagyon hálás vagyok a doktor úrnak, hogy sokat javított a kilátástalannak tűnő állapotomon. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a módszert, akik hasonló problémákkal küzdenek. Nincsenek komplikációk és a javulás már rövid időn belül érezhető és látható is.


Turcsány Mihályné /72 éves/
páciens


A lap tetejére